Tråkig Måndag

Såklart började dagen med ännu en tråkig tysk film, ingen höjdare direkt att börja kolla på en film kl 08.00 på morgonen. Sen blev klockan så mycket om man blev bara ännu segare och segare, sen hade man bara massa tråkiga lektioner. S-blocket idag kändes nästan som en evighet, höll på att dö för lektionen var så himla tråkig så man visste knappt vart man skulle ta vägen. Sen såklart när man slutade så var de så himla mörkt ute så man kunde nästan tro att klockan var 6-7.

För tillfället kollar jag på Buffy och vampyrerna, sen snackar jag med Älsklingen på msn. De blir andra natten i rad vi inter träffas eller sover med varandra nu. Känns lite deprimerande och ensamt att inte ha honom här kan jag säga:( Men som tur ses vi i morgon eftersom vi ska gå på bio och sedan äta tacos:)

Ska snart ta och plugga lite Naturkunskap B eftersom jag har prov på de i morgon, hoppas verkligen jag klarar de annars kommer jag nog fan få damp.

Saknar min Älsklinge så mycket<3

Söndag=(

Nu sitter jag och kollar på One tree hill som snart är slut och sedan är de Gossip girls som gäller.
Sen blir de nog att plugga lite naturkunskap B sen så man klarar de där dumma prover på tisdag.

Tänkte passa på och lägga upp en bild på mig och Jocke, första och ända bilden på oss tillsammans. Vi är ju lite gulliga tillsammans i alla fall:)



Älskar dig Jocke så himla mycket<3

En underbar helg

Hejsan

Har haft en underbar helg med Älsklingen, vi har varit i Hovsta hela helgen. Igår lagade Marie lussebullar på morgonen så blev bullar till frukost så himla mumsigt. Sen så pluggade jag lite och Jocke spelade lite spel, han passar på och gör sånt när jag t.ex sover eller pluggar. Sen gjorde hans pappa mycket god mat innan vi skulle iväg och kolla på Jockes match i Nora. Tyvärr så fick dom spö med 4-2, men de var en mycket bra match och laget från Nora spelade nog mer Ruby än innebandy men så är de.

Idag så var vi båda riktigt tröttna båda två, de blev köttsoppa till frukost som Marie och Mats  hade gjort, mycket gott faktiskt Älskar ju köttsoppa och hemma gjord är så himla gött.

Bokade nyss biljetter till Twiligt New Moon, som jag och älsklingen ska se på tisdag 18.15. Så himla krångligt att boka på internet när man ska betala samtidigt för hur mycket som helst som ska tryckas in och massa rabbatkort nummer också som ska klickas in och de var ganska drygt men nu är de gjort.

Ska ta och kolla lite tv nu och göra Toast och sedan kanske jag skriver igen lite senare!

En Speciell dag

IDAG ÄR DE FYRA UNDERBARA MÅNADER MED ÄLSKLINGEN<3

Dom här fyra månader har nog varit dom bästa i hela mitt liv älskar dig!

Idag skrev vi nationella prov i svenska B, tyckte de gick riktigt bra läraren blev lite arg när jag gick men hade ju faktiskt suttit där i 2 timmar och när jag väl kommit på vad jag ska skriva om så går de ju faktiskt riktigt fort, så hon får vara sur. Nu sitter jag i Hovsta hos Älsklingen, vi ska laga hamburgare och pommes, eller han ska väl laga de i alla fall. Börjar bli lite små sjuk, väldigt snorig och har fortfarande ont i armen efter sprutan jag tog i måndags.

Nej nu ska jag gå och kolla på när Älsklingen lagar mat och se hur nu de går.

PUSS



Chill

Idag är de lite chill inför nationella provet i morgon, håller precis på och lagar fiskgratäng med potatismos. Sen så håller jag på och kollar på Buffy och Vampyrerna samtidigt:)

Jocke sprang till Tempo för att köpa kakor till mig mums, först gången han vågar gå till Tempo själv den stackaren :D men annars så får han inte smaka av mina chips.

Men ikväll blir de bara att slappa och ladda inför morgon dagen, man måste tydligen sitta minst 2 timmar! Usch kommer säkert bli klar tidigare.

<3

I´am Backe

Josefine Johansson

Vaccinerade mig igår mot svin influensan. De hade mängd vaccinering vid mässan igår de var redan 300 meter kö när jag kom dit kl 13.20 och sen hade jag 100 meter kö bakom mig och dom öppnade inte fören kl 2;) helt sjukt attde var så många som kom dit igår när de ska ha de här i dag också. Först så hade jag inte tänkt vaccinerar mig och ta de nya vaccinet eftersom jag är väldigt rädd för sprutor, men mamma tyckte jag skulle ta de nu så jag inte blir sjuk. För om jag får svininfluensan nu så är de i riskzon att jag inte får operera bort mina halsmandlar i Januari och onödigt att riskera de.

De gick mycket bättre att ta sprutan än vad jag tyckte, har tyvärr lite ont i armen nu eftersom jag sover på den armen som jag tog i. Men de går säkert över snart, igår kom min Älskling hit och trösta mig och gav mig många pussar och kramar.



Idag är de UF-mässa eller vad den nu heter men de är i alla fall en utbildningsmässa så man kan få massa informationer om utbildningar som finns efter gymnasiet. Valde att inte gå på den utan ligga kvar i sängen och slö, tyckte lite extra synd om mig själv.

I morgon har Jag och Älsklingen fyra MÅNADER, sjukt hur fort tiden går. Får se blir nog inget speciellt i morgon eftersom Jocke har träning i morgon och vi har haft Nationellt prov i Svenska B i 5 timmar på morgonen. Men får hoppas att de blir en hel helg med myspys senare.

Ska fortsätta kolla på Tv nu vi hörs allesammans!

<3



ÄLSKAR MIN JOAKIM ÖSTMAN<3

Hemåt

Nu börjar jag bli lite irriternade hade börjat skriva ett hyfsat långt inlägg men sen mitt i allt stängs sidan ner och allt försvinner lite jobbigt.

Verkar inte som jag blir klar med min SH-uppsatts idag som jag hade hoppas väntar fortfarande på ett Mail från M-Partiet, kan inte avsluta min uppsatts fören jag fått detta besked och försökte förklara detta för min lärare men han förstod fan inte så fick skicka ett yttligare mail till honom och säga att allt jag har skrivit är helt meningslöst om jag inte får ett svar av dom och får med de i mitt skrivande.

Idag bär de i alla fall av hemåt till Örebro, ska ta tåget som går halv 6. Ska be mamma ringa om nagelförlägning när hon kommer hem snart för är riktigt sugen på att förlänga naglarna och tror hela familjen är de så hon får ringa dit och johanna hade mailat i morse och frågat om hon hade något tid. De kostar ju faktiskt bara 490 kr eller nått sånt så lätt värt de.

Saknar ÄLSKLINGEN grymt mycket och de verkar inte som jag får träffa honom idag heller eftersom han har någon dum innebandy träning=( känns som vi varit i från varandra i evigheter nu känns verkligen hemskt. Får väl träffa honom i morgon hoppas jag, slutar tidigt och de gör han med så hoppas han kommer till mig efter skolan så vi kan ta igen all tid vi har missat i helgen annars blir jag lite små sur=(<33


RSS 2.0