Söndag=(

idag är de sista dagen på lovet sen ska man tillbaka till verkligheten igen tyvärr, var på stan en sväng med syrran köpte mig en spets body från Bikbok, tänkte köpa en svart snygg BH till som jag ska ha under men den lindex den fanns på hade stängt idag så får väl åka dit efter skolan i morgon och kolla om den finns. Mamma tjatade på mig idag för jag inte har lämnat in nå fler CV, så får väl ta några ställen i morgon efter skolan när jag ska kolla  efter BH, de får gå snabbt i morgon för ska spinna kl 20.00 och vill helst hinna äta, plugga och träffa Jocke innan de:) så de blir en snabb runda på stan.

Som sagt sista lediga dagen men man kommer inte få vara så ledig idag, för måste börja plugga till ett omprov jag har på onsdag, tyvärr så har jag ett omprov i Naturkunskap B, hoppas de går bättre denna gång. Känns som jag börjar fatta naturkunskapen lite bättre nu än i början av terminen.

Sen ska jag också komma ihåg att gå till Syon i morgon för ska be han kolla upp vilka behörigheter man behöver för den linjen jag ska söka, för om jag inte behöver Matte B så ska jag nog skita i den kursen och sattsa på allt annat i stället. Har ju redan ett betyg i Matte B (IG) så behöver ju bara hoppa av eftersom jag läser den kursen igen. Känner ändå så att jag inte kommer klara den kursen, för har ju inte klarat ett enda prov så kommer inte klara kursen, så sattsar hellre på allt annat.

Nu ska jag kolla på filmen och sedan äta lite pizza och choklad och sedan dricka massa cola:)



BE HAPPY

Utgång

kkk

Ikväll är de utgång, de är Frimpan som gäller. Blir lite förfest hemma hos mig först emma, emilia, sofie, kim, sara, carro och maria kommer hit innan vi drar vidare. Emilia har skrivit upp oss på VIP listan så man slipper stå i kö de är ju jävligt skönt.

Ikväll är de massa san fransisco drinkar, apelsin jucie, sprit, 7up och de lilla röda som gör hela drinken ;) kommer få börja dricka lite tidigare för jag är ju så himla seg på att dricka ;)

Kommer bli en kanon kväll, ska nog ha min hela svarta klänning, har inhandlat nya örhängen och flera st ringar och svart nagellack;) kommer nog bli grymt snyggt.

Älsklingen ska också ut idag, men han ska förfesta i Hovsta innan dom också drar till Frimis så vi får mötas där<3

Pusspuss

Örebro

Idag åkte vi tillbaka till örebro igen, vi åkte först till nora och köpte lite grejer, köpte nya gardiner till det stora rummet. Sedan blev de marieberg, när vi var där passa jag på och lämna in massa CV lite över allt, Gina tricot, HM, Bikbok, Glitter, Mc Donals. De är i alla fall en början. I morgon blir de nog en sväng på stan också, ska lämna in lite på tempo och ica. Så när jag lämnat innan alla CV jag har skrivit ut så har jag i alla fall lämnat 13 st, sen får jag väl söka lite på internet och bara hoppas på att få något.

Nu sitter jag här ensam i lägenheten, var och handla grogg grejer i dag, behövde inte köpa så mycket mat eftersom visste inte alls vad jag hade i frysen, men nu när jag kollade har jag hur mycket som helst i frysen så blir nog inte att handla så mycket denna månad;)



Saknar min Älskling så himla mycket:( inte träffat han på över en vecka, sen vet jag inte när jag får träffa honom heller, de kommer nog inte bli fören Lördag skulle jag tro om de nu ens blir de. Får väl hoppas<3

nu ska jag ta och slappa, kanske äta lite pizza från pizza hut, senare tror jag ska kolla på den där filmen jag fick i julklapp av mamma. De verkar vara en liten mer tjejfilm än något för Jocke, så får väl börja kolla på den för tror den var 3 timmar.

Som sagt i morgon blir de nog stan med Emma får jag hoppas, ska köpa svart nagelack, några ringar och en skinnjacka som jag har kollat på;)

Nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs(K)

24/2


Börjar blir riktigt trött nu, de är skidor på tv som vanligt och de verkar gå riktigt bra för sverige, ska snart ner och se slutet av loppet.

I morgon är de tillbaka till verkligheten i stan, ska handla lite grejer och lämna in massa cv som jag skrev ut idag. Sen blir de att köpa en Pizza hut och myspys.

På fredag blir de party party, får se vilka som hänger på men jag och Emma är i alla fall taggade. Kommer må som på bilden på Lördag i alla fall ;) vi hörs

PUSS<3

Tisdag

Idag är en till dag på detta lov, idag fyller mamma också år! hon blir hela 44 år om jag inte har räknat fel såklart. I dag är det inte så mycket inplanerat på schemat faktiskt. Mamma skrev i ordning mitt CV idag så jag kan skriva ut de och börja dela ut dem när jag åker tillbaka till Örebro på torsdag.

Idag ringde mamma till Eskilstuna och frågade om Tandsköterska utbildningen kommer finnas där till Höst terminen och de verkade de som de skulle göra också. Ansökningsblanketterna skulle komma in de närmaste 14 dagarna, så de är bara och söka. Finns bara 20-22 platser till befogan så får se om man kommer in till denna termin, man kan ju alltid hoppas;)

Känns lite jobbigt den här veckan när Jocke håller på med sitt körkort och inte hinner prata med mig eller träffa mig. Man känner sig lite ensam och utanför. men men inget jag kan göra=(

bild
Nu dissar jag verkligen SNÖN, den slutar ju aldrig att komma tycker jag och orka ha 10-25 minus grader var och varannan dag! Nej bort med SNÖN och fram med SOLEN!

PAAAARTY

patricia

Om 11 dagar fyller denna brud år, detta är min kusin och hon blir 18 år den 5 MARS! Då är de party, för hoppningsvis blir de krogen om jag kan dra med lite folk. Men de ska jag väl kunna lyckas med, tyvärr så är ju ingen av hennes kompisar 18 då, så hon får dras med oss:) Tappa inte hoppet ännu=)

ÄNTLIGEN LOOOOOOV

Idag får man lov;) jippi, ska städa undan lite i lägenheten nu, diska, duscha, städa, bädda sängen och laga frukost och sedan kl 14.30 tar jag och min Kissemiss tåget  hem till mamma;)


BORT MED SNÖN & SKOLAN

mmmmbild

USCH VAD MAN HATAR SKOLAN, PLUGGAR TILL SKIT 1800-TALS PROVET VI HAR I MORGON. KÄNNS SOM JAG KAN GANSKA MYCKET, SKA LÄSA LITE MER I HISTORIA BOKEN SNART.

NU DISSAR VI FAN SNÖN, ORKA ATT DE SNÖADE ÄNNU MER I MORSE! NU SKA SNÖN BORT.

Tisdag 16/2

Ja då sitter man här har ganska tråkigt, sitter och pluggar på del 2 av 1800-tals provet som vi har på torsdag. Som tur är jag själv idag eftersom Jocke ska se någon match, sen är jag ensam i morgon också eftersom då var de någon viktig OS match. Så får tid för att plugga i alla fall.


Ska väl ta och fortsätta läsa vidare på min tråkiga anteckningar om historia, Litteratur textera och all tråkig skit konst som man måste känna till, som tur går jag bara till 12.00 i morgon så de blir en plugg dag de också(Y)

Nästa vecka börjar min Älskling en intenstiv kurs för körkortet, han ska gå på den i två veckor och två dagar så får se hur mycket jag kommer få träffa honom. Men hoppas han klarar de och lite skönt att han ska ta de också så han har de.

Puss alle sammans

Guldfynd

Hämtat min ring nu som jag hade beställt, fick ingen super bra bild, men de står Joakim
ring

Ikväll blir de Efessos med syrran och några brudar, så ska ta och hoppa in i duschen snart;)


Örebro C - Eskilstuna C, Eskilstuna C - Örebro C

Allt detta har jag hunnit med idag att på mindre än fem timmar åka fram och tillbaka till Eskilstuna, ätit pizza och umgåtts med pappa. Åkte dit pågrund av att han har köpt en ny dator till mig i en lite för tidig födelsedags present pågrund av att min gamla gick sönder.

De blev denna:
ksksk
kkkkk
Den är lagom stor och har stora tangenter de är ett stort plus, stora syrran har ju också en PC-mini dator men den är ännu mindre med ännu mindre tangenter, men denna är super bra, väldigt lätt och har bra webbkamera. Fick inte in bilden pågrund av något men får ta en ny nån gång och så de blir i rätt storlek.

Nu ska Jag och Alina mys lite, vi ska kolla på Legden of the seeker, äta semlor och lite hallon hjärtan som jag fick av mamma. Jocke är hos en kompis och firar honom, men jag kände ingen orka att följa med pågrund av allt resande, sen ville jag inte lämna Alina ensam hela kvällen när hon redan varit ensam hela dagen den stackars lilla kittekatt bebisen.

I morgon ska jag hämta min ring på GULDFYND, ser fram emot de. Hoppas man får med sig Jocke!

TJOTJO

Ännu en tråkig Vardag!

Idag är de ju onsdag och dagen började med en sovmorgon, missade första bussen så fick sitta och vänta 25 min på nästa buss. De är faktiskt lite drygt att 16 inte går oftare, borde den ju göra eftersom den går till en skola, menmen. Kom i alla fall till skolan, vi höll på med vår dans till låten "Samson" vi lärde Anna mycket av stegen eftersom hon har varit sjuk hela förra veckan när vi koroegraferade.

Sen efter de fick Jag, Emma och Linnéa skjus av Malin till skolan, så himla skönt att lite folk har körkort i klassen, hoppas jag kan börja med mitt körkort snart, men kan väl drömma vidare. För hoppningsvis ska jag gå handledarkursen på sportlovet så jag kan börja köra lite så jag är mer van tills jag nu börjar på körskola.

När vi kom till skolan åt vi lunch och sedan satt Jag och Malin ner och höll på med vår dumma Nyhetsrapportering som vi ska ha i morgon, så himla jobbigt att allt ska vara så himla politiskt. Ganska drygt, har inte hunnit kolla på pappret ännu men ska väl göra de senare och skriva lite m.m.


Nu ska jag ta tag och städa lite hade jag tänkt eftersom i morgon kommer lilla Alina hem till mig, de är syrrans kattunge som jag ska hemma hos mig i en vecka. Så måste städa undan lite och så tänkte jag. Ska egentligen spinna i morgon med Emma O, men känner att jag vill inte lämna lilla Alina här själv första dagen, så ska säga att jag LOVAR att träna på Måndag. Andra gången denna vecka jag skickar återbud till henne, men de är en sådan vecka med mycket på schemat.

Senare ikväll har jag ett spinningpass inbokat med Johanna, de är ett medel pass kl 18.45. Så de blir minst en vända till Friskis och Svettis denna vecka. Ska försöka vara lite bättre på träningen nästa vecka.

Nu ska jag ta och kolla lite tv och börja med att diska undan lite!

Vi hörs kära läsare..

Tisdag

Idag var en sån här jobbig dag när vi har tre lektioner på rad med ca tio min rast mellan varje lektion, dagen började med Naturkunskap B, idag hade vi prov ingen höjdare precis. Vi hade prov på allt jag rabblade upp för er igår var ganska mycket faktiskt. Så idag började vi lite senare eftersom man behöver inte 3 timmar på sig att skriva provet. Så innan vi började satt alla i Estetrummet och råpluggad, som tur så kändes provet ganska bra, tyckte jag kunde nästan allt, var bara de med blodgrupper som jag inte kunde riktigt eftersom jag var sjuk då. Men de jag inte kunde gissade jag i alla fall så man förlorar ju inget.

Sen direkt efter Naturkunskap B börjar man med Naturkunskap A i en timme till, kan ju inte påstå att de är någon höjdare att ha två super tråkiga lektioner 4 timmar i streck. Men de är saker man får stå ut med hatar Naturkunskap och hon i A-kursen kommer från Tyskland och bryter på svenska och är jättedryg och vi går aldrig framåt utan hon bara babblar på om massa skit.



HISSA ELLER DISSA? Vi DISSAR!

Sen efter de fick man på sin 15 mins rast springa till matsalen för att käka en snabb lunch, de serverades tzatsiki, klyftpotatis och biff. De är inte varje dag man får så lyxig mat i skolan, men alla klaga för man stank jättemycket vitlök;)

Nu sitter man här hemma och precis gjort Mannagryns gröt, väntar på att den ska svalna lite då är den som godast. Senare kommer Älsklingen hit har inte träffat han sen i går morse, sen i söndags var de ingen jättebra stämningen eftersom jag hade lite PMS;)

Ikväll blir de nog massa mys och någon film, har ju sovmorgon i morgon till kl 10 så kan ju stanna uppe lite längre ikväll:D

nu ska jag kolla på tv vi hörs.


ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET, Längtar tills min ring kommer(A) för gulligt


Tillbaka igen=)

Hejsan allesammans!

Jag vet att jag har varit dålig att skiva men de har varit mycket på sistonde, opererade först bort halsmandlarna och samtidigt som jag led med de och försökte skriva klart min Konflikt så krascha min datorn och gick sönder totalt, blev ju jävligt arg då. Men datorn är hemma hos pappa nu och Stefan ska kanske laga den, sen så ska jag få en sprillans ny mini-PC av pappa i en lite för tidig födelsedagpresent, fyller ju inte fören om 3 månader men men.

Sen nu de två första veckorna har de bara varit att tagit igen sjukt mycket plugg, vi har börjat koroegrafera till vårkonserten, vi hade tre veckor på oss till de och nu har de gått en veckan och vi är typ helt klara så himla skönt. På fredag har vi bestämt tid med dansläraren Marita som ska kolla på dansen och rätta till oss på de vi gör fel och så vi blir synkade.

Nu är jag helt inne i att plugga Naturkunskap B (Usch), vi har prov i morgon på Nervsystemet, Blod & cirkulation, Immunförsvaret, Matspjälkningen och Respirations systemet. De är ingen höjdare precis, man pluggar och pluggar men de känns som provet kommer bli så sjukt svårt ( Dumma lärare). Fick sms Emma idag och säga att jag var tvungen att stanna hemma för att plugga och sen har jag Mensvärk, ingen höjdare de heller.

Idagt efter skolan så gick jag till guldfynd och beställde denna ring till mig själv, är mycket nöjd med den och hoppas den hinner komma till fredag annars kommer den nästa onsdag de berodde helt på hur mycket de hade att göra.



Denna ring fast de ska stå Joakim i stället.


Nu ska jag ta en lång varm dusch och sedan sätta mig och plugga lite igen innan halv åtta hos mig börjar:) Idag är de också Spårlöst, så himla spännande serie.

Tjingeling!

RSS 2.0