Onsdag och Lilla lördag

Ja idag har varit en ganska seg dag, vi hade dans i ca 4 timmar men hade ont i huvudet så var inte med idag, sparar mig för ikväll och discon i stället. Vi hade gäst lärare idag som heter Khozro och pratar bara engelska och inten som är bra super på engelska i vår klass och han pratade ganska tyst. Sen efter de blev de en sväng till Mc donal´s och de var hur gott som helst, alltid gott att tjocka sig lite.

Efter Mc Donal´s blev de att dra vidare till skolan igen, försökte fåtag på Emilia men hon hade tydligen inte mitt nummer  så började driva med henne att jag var en kille hon träffade på Frimis i Lördags och att hon hade gett mig hennes nummer, haha hon blev skit rädd och jag skratta som fan. Men till slut sa jag att de var jag såklart.

Så efter de gick vi tillbaka till skolan för att ha klassråd som bara va i ca 15 min. Innan klassrådet gick Jag och Sofie och bokade kamra, vi kunde inte ha kamran 3 veckor i sträck utan fick hämtan på Torsdag och lämna tillbaka den på Måndagar varje vecka. Blir väl bra de men mycket lämna och hämta menmen.

Pratade sedan med Emilia och Fredag, vi bestämde att vi skulle förfesta här och sedan dra vidare till Frimis. På fredag har Burn perimär och dom ska dela ut massa Burn och ha billiga Burn drinkar i barerna. Sen kommer de en DJ från Stockholm som heter Sandro Monte. Blir säkert en mycket lyckad kväll tror jag, bara om ingen spiller öl på mig igen som dom gjort dom senaste gångerna.

Nu ska jag försöka bräna ner låtarna vi ska ha till Projektarbetet på en CD, ska först hitta en CD och sedan klura ut hur man bränner ner, har ett sånt program men vet bara hur man bränner filmer men borde väl vara samma sak för musik också, får hoppas.

Sen blir de nog att läsa lite i Oliver Twist och sedan laga mat, sedan kl 20.00-21.00 blir de disco träning och sedan fort hem för Grey´s anatomy börjar idag kl 21.00.

Nu ska jag kolla lite Smallvill och vänta på att Jocke ska komma över och hämta sina prylar.

Hörs XOXO

Tisdag

Idag började dagen med en lite stressig morgon, hade bråttom tyckte jag till bussen men när jag kom fram fick jag sitta och vänta som vanligt. Skoldagen började med Naturkunskap B i tre timmar, blev en Labb med Kiwi och sedan mycket teori som vanligt. Efter den lektionen var de tio minuter rast och sen en timmes religion. Vi fick gå lite tidigare från den lektionen för Jonas så vi skulle hinna äta lite innan vårat prov.

Idag hade vi första provet i Matematik B och tycker de gick hyfsat bra i alla fall, de var 9 poäng för G och max poängen var typ 17. Kändes som de gick bra och håller verkligen tummarna, får väl se hur de går i morgon

Vi läser i denna bok som heter Matematik B light och den är lite lättare och förklarar bättre än boken matematik 3000 som vi hade när vi läste matte B förut. Tycker den här boken är jättebra för personer som har svårt med matte. Finns i både A och B- kursen


Slutade 12.50 idag efter matematiken och de var grymt skönt, tog då bussen till konserthuset och hämtade cykeln som jag lämnade där igår. Sen bar de av direkt till Ica och handla lite mjölk och m.m. När jag kom hem och skulle kolla tvätt tid så hade jag tur att ingen hade bokat på hela dagen så kunde slänga i tvätt direkt. Sen blev de att ta tag i städandet och skura alla golv, känns mycket fräschare nu faktiskt. Städa + Tvätta





Ska börja laga lite mat nu de blir potatis och fiskpanetter älskar verkligen de och hoppas de blir gott. Måste snart gå ner och lägga i mer tvätt och hänga upp den blöta tvätten, så himla kul att tvätta.

Ikväll blir de Friskis med syrran, blir Jympa passet Medel med Peter kl 19.15. Men de är så himla jobbigt att man inte kan boka dom passen så man måste komma dit  typ en halv timme innan för att vara säker att få en plats. Senare ikväll kommer min underbara pojkvän hit och myser, ska bli skönt att träffas igen.

Nu ska jag gå ner till tvätten och sätta på potatisen, hörs senare

XOXO

Skola/Läkarbesök/ Mycket Åkande

Dagen började att man blev väckt kl halv 6 på morogonen för min kära pojkvän skulle gå upp kl 6 men han ville snozza lite innan så då drabbas jag. När han väl drar till sin praktik halv 7 så är de bara en kvart kvar tills jag ska gå upp och då hade jag redan legat vaken i sängen i en timme, mycket kul!

När man kom till skolan 08.10 och hade Samhällskunskap B så fick vi tyvärr inte tillbaka provet utan vi gick igenom hur uppstatsen ska skriva, vi ska göra en stor jävla uppsats på universitetsnivå! Alltid lite kul, har i alla fall valt ett ämne/fråga nu och hoppas de blir bra. Har ju bara från V 40-43 på mig sen ska de vara inlämnat och uppsatsen ska väl vara ca 14 sidor. Jippi

Efter de blev de ett litet hål sen blev de Religion men många roliga kristendoms frågor som alltid är lika kul, vi satt typ hela lektionen och tänkte på mat och funderade på vad de kunde vara för "gott" idag. När vi sen kom till matsalen var de Fiskpanetter, potatis och kallsås. De är så jävla gott så vi vräckte i oss och jag som skulle med busssen blev super stressad.

Sen blev de bussen till konserthuset och därifrån tog jag bussen till Lindesberg, när jag väl kom till Linde fick jag vänta en liten stund innan mamma kom och hämtade mig. När mamma kom var de ca 20 min kvar innan jag skulle till läkaren så vi åkte till Mejk och köpte ett barndalarm till mig för har märkt att jag inte har något och de är ju inge bra.

Läkarbesök:
Gick mycket bra hos läkaren faktiskt, fast dom pilla massa i min hals så höll på att spy ett antal gånger. Är så himla känslig och får lätt kräckreflexer. Usch inge kul, men läkaren var typ Rysk och beviljade att jag ska få operera bort mina hasmandlar! Äntligen någon som fattar vilka problem man har, alla andra läkare har bara vägrat. Så blir operation nån gång i början av Januari 2010, eftersom inte så bra om jag gör de nu eftersom jag kommer vara sjukskriven i 14 dagar. Så blir nästa år när de är lite lugnare i skolan för nu är de verkligen fullt upp och kan inte missa massa.



Fick ansiktsmaskerna idag som mamma har målat till vårt projektarbete som vi ska använda till förskolebarnen på fredag vi vårat första besök. Tycker dom blev jättefina och hoppas dom föreställer ett Lejon/Tiger.




Nu måste jag plugga matte för har prov i morgon.

XOXO







Lördag

Igår åkte jag och Jocke hem till mamma. Så skönt att komma hem ibland och komma bort från stan lite och de tror jag Jocke känner ibland också. I alla fall vi åt tacos som är så himla gott, Jocke blev bjuden på Rysk Vodka och de var en rolig upplevelse eftersom han hatar ren Vodka. Sen blev de mys och kolla på vilka som blev uttagna till Idol, självklart så blev de massa choklad till. Efter Idol gick jag och Jocke ut i husvagnen och startade en Wallander film och sedan somnade gosigt och skönt.

Lördag

Vaknade ganska tidigt i morse så jag drog med mig Jocke in för att äta lite frukost för var så himla hungrig. Sen blev de att bara hoppa in i duschen snabbt och sedan fixa sig innan vi skulle till Kopparbergsmarken. De är ju alltid lite mysigt att gå på marken men man tröttnar ju på de nu när man börjar bli lite äldre. Åkte i alla fall två karuseller med syrran, såklart åkte vi en super läskig som de kändes som man skulle åka ur+ att man var typ 20 meter över marken. Sen en som man blev så jävla illa mående så man nästan spyde, den gick ju så grymt snabbt.

Sen blev de en sväng till LÖA där min morbror och mormor & morfar bor, mysigt att se hur dom har de nu när dom har flyttat dit. Hälsade på min morbrors alla gulliga kattungar, dom är för goa. Vi blev bjudna på Krov med bröd och god hemma gjord flädersaft, mums. Sen bärde de av hemåt, Jag och Jocke typ halv sov hela vägen hem. Sen när vi väl kom hem fick de bli lite Wallander i Husvagnen, tills Johanna (syrran) också kom hem efter en tripp i Stockholm.

Blev en mysig måltid med familjen idag alla är samlade så mysigt, vi var nere i Stallet och hälsa på hästarna för en liten stund sen och jag gav dom massa Äpplen, hihi. Nu ska jag gå ner till pojkvännen och mysa lite tror jag, är så myssjuk denna helg vet inte vad de är med mig. Hahah

Elin & Jag

En bild på Lilla Syrran och Mig när vi var i Turkiet

SAKNAR VÄRMEN

XOXO


Hemma igen

Precis kommit hem från ett besök på Junibacken och ett trevlig tur på stan med Sofie. Köpte mina UGG´s idag och är mycket nöjd.



Bruna UGG´s från Åkers Skor och kostar 599:-


Efter vi hade köpt ett par skor var så gick vi till panduro och shoppade lite saker till Projektarbetet, vi köpte små ansiktsmasker och sen köpte vi olje färger så vi kan måla Lejon och Zebra masker. Jag ska måla två Lejon och Två Zebror så ska Sofie göra samma. Men jag suger verkligen på att måla så blir nog mamma som får måla dom i helgen!

Nu ska jag ta och diska lite innan Jocke kommer tillbaka och hämtar sin väska. Sen tänkte jag ta en liten tupplur och sen kl 16.40 åker vi till Lindesberg så vi är i Linde perfekt till när mamma slutar jobbet. Hoppas på någon god och lyxig mat idag.

XOXO

Studiedag

Hejsan!
Idag är de egentligen studiedag men jag sitter här vaken redan klockan 9. Jocke väckte mig kl 6 i morse när han var tvungen att kliva upp ur sängen för att åka iväg till sin praktik. Kändes super ensamt när han gick, man låg kvar där i sängen helt ensam.

Idag kl 10.00 ska Jag och Sofie hälsa på förskolan Junibacken där vi ska börja vårt projektarbete. Nu i vår process så är vi vid de stadiet där vi ska hälsa på barnen denna vecka, nästa vecka ska vi börja dansa/leka med barnen och filma allting. De kommer nog bli jättekul, hoppas bara att de är gulliga barn och inte skrikiga och gnälliga barn för såna kan bli jobbiga att hanskas med.

Efter besöket ska jag knalla upp på stan för att köpa mina UGG´s, efter de blir de nog att knalla hem packa, diska och städa lite innan vi ska dra senare. Kl 16.40 bär bussen av hem till Lindesberg, Jocke ska följa med hem i helgen så jag slipper att sakna han så himla mycket, så de blir en mys helg.

Ska äta Frukost nu och fixa i ordning mig för blir hämtat om en halv timme.

Ha en bra dag XOXO

PROV=(

Usch kan inte påstå att 1700-talet provet gick nå super bra, Historia delen gick verkligen jättebra medans Litteratur och Kuhi delen gick sådär. Hur tror dom att man ska kunna få in allt när dom går igenom allt på måndagen + att man har andra prov innan. hur ska man lära in alla konstnärer på 3 dagar? de går verkligen inte hur tänker dom? aja hoppas på de bästa annars får jag väl göra om någon del då. Historian gick i alla fall bra så hoppas på minst Vg på den delen.

Om ca en kvart börjar S-blocket igen och då ska vi göra någon grejen sen slutar vi. Sen blir de Lunch och sen har vi dans. Först Street och sedan Improvisation och komposition. Inte de roligaste menmen. Sen är de bara att cykla super fort hem efter skolan för att snabbt hoppa in i duschen och fixa sig. För sedan kommer jocke och hans familj och hämtar mig för vi ska åka till Nora och hälsa på hans mormor som fyllde för några dagar sen. Lite pinsamt kan jag tycka men så är de. Han har ju faktiskt träffat hela min släkt. De blir ju smörgåstårata och de älskar både Jag och Jocke jättemycket.

Hörs senare XOXO

Nu blir de:

* Sängen
* Plugga
* Idol
* Plugga
* SOVA


Lägenheten

För ett litet tag sen drog Jocke och hans pappa efter ha skruvat upp mina hyllor, känns så himla skönt att ha honom så man slipper vänta på att mats ska komma till örebro och hjälpa mig för de kan ju ta evigheter. I stället så har man en underbar och händig pojkvän<3 de här är hyllorna dom skruvade upp idag


Här är lite andra bilder på lägenheten, inte tagit kort på köket ännu eller balkong och hallen men de kommer!


Mysiga skinnsoffan



Min säng;)

Nej nu efter allt fix och städande ska jag kolla klart på Buffy och Vampyrerna . Sen blir de att ta tag med pluggande, i morgon har jag nämligen prov på 1700-talet.


Hörs senare Puss

Uppvisning/Vårkonsert Möte

Dagen började med att Sofie och Jag stressad till Universitetet för vi var lite sena, där så skulle vi dansa för några på Teknik Collage eller vilka de nu var. Vi kom i alla fall fram och då var en i vår grupp sjuk och vi som har massa lyft fick gå från att vara 6 personer på scenen till bara 4 st. De gick ju bra de också, alltid kul att dansa i stället för ha tråkiga danslektioner på skolan.


Efter detta åkte vi tillbaka till skolan för att sedan gå på ett möte angående vårkonserten som äger stapel nästa termin, vårkonserten är en jättestor konsert som Risbergskas Dans,Musik och Teater elever gör tillsammans. Var inte så mycket info till oss dansare utan mest till musikerna så de var lite onödigt att gå dit. Men när vi satt där så fick jag för mig att ta fram mina nycklar och hittade dom inte. Fick självklart panik och nästa börja gråta för tänkte hur ska jag nu komma in i lägenheten? men efter mer letande så hittade jag dom i en ficka, mina fickor på min väska är så himla konstiga. Men hittade dom i alla fall.

Väntar nu på att Älsklingen ska komma hit efter sin praktik och hjälpa mig att sätta upp 2 nya hyllor i min lägenhet. Hans pappa skulle också komma att hjälpa till, då går de lite snabbare eftersom dom båda två är snickare!



Nu ska jag ta och städa & diska lite innan dom kommer. Ingen idé att plugga något nu innan dom kommer, bättre att sätta sig ner i lugn och ro när dom väl har åkit. Blir ingen dansträning idag verkar de som, Emma och Jag bestämma att skita i discon så vi hinner plugga till provet i stället och Therese är ju sjuk ändå så.

Hörs senare XOXO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0