SISTA SMÄRT FRIA DAGEN PÅ ETT TAG!

SOM SAGT SÅ OPERERAR JAG BORT HALSMANDLARNA I MORGON OCH KOMMER VARA I MYCKET SMÄRTA. KOMMER INTE SKRIVA NÅGOT PÅ NÅGRA DAGAR, MEN DE HAR JAG JU INTE ORKAT GJORT ÄNDÅ. FÅR SE OM JAG FÅR MER ORK NÄR JAG LIGGER HEMMA ENSAM NÄSTA VECKA OCH TYCKER SYND OM MIG SJÄLV;)


Plugg Plugg Plugg

Gud vad jobbigt de kommer bli att börja skolan snart, man sitter ju till och med nu och pluggar på lovet de är ju verkligen för jävligt. Sitter och skriver om allt från Gazaremsan till Västbanken:D är inte så jätteinsatt, kan ju inte påstå att samhällskunskap B är riktigt min grej mest boring;)

Idag skulle Jocke vara i skolan trodde jag, men igår sa han att dom hade fått ledigt idag snacka om fusk, dom började skolan i går så går dom i en timme sen får dom sluta, han går verkligen en för slapp linje. Men saknar han så himla mycket, han var så himla gullig igår hela tiden och skicka massa gulliga sms och skrev gulliga saker till mig hela tiden, älskar när han gör de (A) Ska ta och se om sömntutan har vaknat ännu klockan är halv 2 men kan slå vad om att han fortfarande ligger och sover, han sover så fort jag får chansen och inte är där och kan väcka honom;) den lilla knasen;)



Älskar dig Joakim Östman<3

Projektarbete

Nu är ju snart äntligen projektarbetet äntligen över, nu är de bara en redovisning kvar som är v.4 och hinner precis bli frisk till de och bli lite piggare efter operationen. Idag skickade Malin i min klass över lite bilder från föreställningarna som vi hade innan jul. Ville ha bilderna för ett minne men också att kunna ha med bilderna i min rapport som jag ska lämna in nästa vecka. Men eftersom de var en del bilder så gjorde jag som två Collage, den ena med moderna dansen och den andra med Michael jackson dansen och här är resultaten.




Liter bilder från en väldig stessig, rolig, glad och fart fylld termin, tredje året började hårt och de var mycket läxor och man hade mycket med projektarbetet och när de äntligen är över och man ser video filmen och bilderna så ser man hur kul jag och Sofie hade ihop och hur lyckat vårt arbete blev. Mycket nöjd med vårt resultat och val av arbete och den här tiden är något både jag och Sofie kommer minnas bra efter studenten som något positivt.

Ska kolla vidare på Victoria secret show nu:) PUSS

Tosdag

Idag börjar alla i skolan igen utom vi Esteter som har tur att ha två studiedagar och så börjar vi skolan på måndag i stället. I morse försökte jag söka lite mer fakta om Israel-Palestina men tycker de är skit svårt att hitta något bra och blir aldrig nöjd. Ska försöka leta lite mer fakta nu faktiskt, jobbigt att man måste ha minst tre olika källor.

För en stund fixa jag i ordning mig, sminka mig och massa för att lilla syrran skulle ta lite kort med systemkameran, men de gick ju åt helvete eftersom batterina i kameran dog så vi ska försöka ladda dom och sedan försöka igen senare annars skiter vi i det.

Nu sitter jag och kolla på skidskytte de är några svenskar med tror jag, ska kolla lite på samtidigt som jag letar lite mer fakta.

VI hörs, tjingeling<3


Plugg, usch

Det är bara för kallt ute och så sitter man inne och pluggar ingen höjdare precis=( Sitter och letar fakta till mitt Samhällskunskaps arbete, vi ska skriva om en konflikt som jag kanske har nämnt tidigare och jag har valt konflikten Israel-Palestina för vi har arbetat lite med den på S-blocket och man förstår lite mer vad konflikten handlar om då eftersom läraren har gått igenom de och vi har sett filmer och massa. Tycker de är jobbigast att leta faktiskt för man måste alltid hitta något bra som är värt att ha med och skriva om, sen måste ju faktan stämma också som den i bland inte alltid gör.



Är en GLAD TJEJ ÄNDÅ, eftersom jag inte börjar skolan i morgon som alla andra och Älsklingen gör så är jag jävligt glad. Slipper att gå upp tidigt i kylan och de känns ju riktigt skönt, men jag ska ju bara vara i skolan i tre dagar så ;) sen är man sjukskriven, jag kommer säkert missa ca 2-3 prov och de är lite jobbigt att ta igen och verkligen eftersom jag redan har ett omprov i Naturkunskap B som jag måste göra om nån gång när de är omprovs tillfälle.

Ska fortsätta plugga nu !

Tingeling

Onsdag

Hejsan allesammans

Igår blev de inge bloggande för hade inte precis tid, men ca 10 i går morse gick jag och elin upp för att sedan palla oss i väg till Frövi för att ta tåget till Örebro kl 11.52 vi hade tur att tåget inte var försenat som de brukar vara. Sen när vi kom fram gick vi hem till mig slöade lite, jag duscha och fixade i ordning mig, sen till kl 15.00 tog vi bussen upp till stan för att hämta ut bio biljetterna och eftersom vi var tvungen att hämta biljetterna en halv timme innan bion började så gick vi till Gina Tricot och jag hande två lite längre baströjor, har redan köpt tre st korta men dom är så himla sköna att ha på sig. Sedan efter bion möte Älsklingen upp mig vid SF, vi gick till Tempo för att köpa godis och mat, sedan när vi kom hem lagade jag kyckling och pommes, sedan blev de mys helga kvällen lång<3

Onsdag:

Idag började dagen med att syrran ringde ca 11.00 och väckte mig eftersom vi skulle till Friskis och Svettis kl 12.00 för att gymma, denna gången skulle lille syrran följa med och träna eftersom hon är i Örebro nu, När vi väl hade bytit om och betalat så gick vi upp gymmet och gud så mycket folk de var, så himla sjukt vi fick stå och vänta en längre tid för att ens kunna värma upp, sedan efter de gick vi in i Cirkelgymet och körde en stund sen tröttna vi eftersom de var så himla mycket folk.

Sen när jag kom hem från träningen var Älsklingen fortfarande kvar hemma hos mig, trodde faktiskt att han hade åkt hem eftersom hans mamma skulle hämta honom halv 12 egentligen, men eftersom hon inte hade mått nå bra så sova hon lite sen så blev han hämtad lite senare. Nu får man klara sig utan Älsklingen i några dagar igen, sen när jag kommer tillbaka till Örebro igen blir de massa mys, gå på bio och massa sånt eftersom sen är jag borta i TVÅ HELA VECKOR, hur ska man klara sig lixom, får se hur de går med de<3



Kl 16.20 tar jag och lille syrran bussen hemåt till Vedevåg igen och hem till mammsen. Det är riktigt kallt där hemma dom har nu ca -27 grader och i natt hade dom haft -31, helt sjukt hur kallt de är nu man kan ju nästan inte vara ute längre. Tycker synd om alla som börjar skolan i morgon och måste ut i den här KYLAN;) men eftersom vi har kompledigt för något så börjar vi på Estet inte fören på måndag, sen går jag i skolan i tre dagar sen opereras jag och har ledigt igen ;) skönt skönt

Nu ska jag inte babbla mer skiver mer när jag kommer hem till mamma, ska duscha och diska nu;)

Tjingeling!

I morgon är de Bio dags!

Nu har jag, lilla syrran och stora syrran bokat biobiljetter till filmen Alvin och gänget 2=) den verkar så himla skön och har ju sett första filmen och den är ju faktiskt riktigt rolig. Så halv 4 i morgon blir de bio och sedan efter bion hoppas jag Älsklingen har vaknat och pallat sig till stan så vi kan ta en riktig myskväll<3


Nu blir de nog att zappa sig igenom alla tv-kanaler för att hitta något vettigt att kolla på, så himla sjukt att de typ bara skit på tv hela tiden. Så himla tråkigt nu när alla tv-serier man kollar på inte går utan dom spelar in nya säsonger, så nu är den en trist period. Men får väl klara mig ändå.

Nu är Älsklingen iväg och har innebandy träning, vet att dom har så himla lång träning på måndagar och i vanliga fall när han har skola dagen efter så brukar han vara helt slut men nu lär han väl sitta uppe hela natten och bekanta sig med sin tv igen som han köpte nu på lovet, han är lite knäpp som säger att man måste bekanta sig med en tv;) men de är min gullunge de<3 I morgon får han i alla fall offra sig och åka hem till mig i stan och umgås med mig en dag för kommer ju inte tillbaka till stan fören på söndag och då blir de ju bara tre skoldagar och sedan åka hem för att oprera mig. Hoppas att Jocke kan komma och hälsa på mig den andra helgen efter min operation, han sa att vi får se om han hade matcher och så men tycker han kan stå över en match när jag mår dåligt och han inte har träffat mig på en vecka;) vi får se hur de blir.

Nu ska jag äta varma mackor och umgås med familjen=)

Operation



Dom ringde nyss från sjukhuset, ska ju operera bort halsmandlarna och nu ringde dom och bekräfta tid och datum. Nästa vecka den 14 januari 07.30 ska jag vara på öra/näsa/hals för att sedan opereras senare på dagen. Nu när jag ska opereras så kl 24.00 dagen innan så får jag varken äta eller dricka, så blir ingen frukost för lilla mig;)

Nästa vecka måste jag berätta för min lärare att jag inte kommer vara  i skolan på två veckor, som tur hinner jag ha s-block som är en viktig lektion och sedan hittar jag vara med på en danslektion så jag hinner och prata med min handledare och danslärare.

God morgon

Då har man äntligen börjat piggna till, man har hunnit med att kolla lite på nyhetsmorgon, ätit frukost och läst ett antal sidor i boken som jag rekommenderade igår. Nu blir de väl att hoppa in i duschen en sväng så man blir lite fräsch, sedan tycker mamma att jag ska dammsuga övervåningen så får ta och göra de också.

Idag ska jag försöka ta och börja skiva på mitt SH-arbete, kommer fan inte ens igår vad de handlar om, de var något om konflikter och krig tror jag=) men som sagt är inte så himla insatt, få r väl börja och leta fakta idag och sedan fortsätta med arbetet senare i veckan.

Tror jag tänker åka till Örebro en sväng i morgon och träffa Älsklingen, får se ska fråga johanna om vi fortfarande ska på Spinningen på Friskis&Svettis på onsdag så man vet om vi ska boka passet. Sen blir de att åka tillbaka hem till mamma på onsdag så man kan plugga lite mer.

Nästa vecka ska jag operera bort Halsmandlarna så måste försöka få klart alla inlämningsuppgifter klara innan jag börjar skolan, för när man gör en sådan operation måste man vara hemma i 2 veckor och vila. Får ju ett lite "Extra" långt lov, men jobbigt att man missar många danslektioner och andra lektioner som man måste ta igen, missar säkert minst 2 prov vad jag vet.

Men nu ska jag inte babbla mer utan ska ta och hoppa in i duschen och sedan borsta tänderna=)

KRAM

God natt

God natt allesammans, nu ska jag krypa ner i sängen och prata med lilla syrran och sedan skicka några gulliga sms till min pojkvän. Är ju lite gullig av mig ibland och de behövs väl också i bland i ett förhållande:D

Min pojkvän säger ofta att jag sover som en björn, jag gnisslar tänder, snarkar och pratar i sömnen och har roliga samtal med honom. Låter jag inte som en dröm flickvän? de tycker jag i alla fall, ta mig för den jag är. Älskar dig gubben<3

GOD NATT


Ny design

Nu har jag äntligen fått en liten roligare design på min blogg och nu känns de lite roligare att blogga, kanske börjar blogga lite oftare nu när jag har gjort klart projektarbetet som har taggit upp sjukt mycket av min tid. Tycker Desigen passar min blogg för skiver mycket om kärlek till kompisar, familj och pojkvännen. Självklart skiver jag mycket om min vardag och massa annat skit.

Har nästan skrivit klart min projektrapport nu så himla skönt, ska finslipa den lite i morgon bara, sen ska jag be Sofie skicka över lite bilder som vi tog på dansföreställningen så jag  kan visa här i bloggen och också ha med i min rapport.

Sitter och väntar på att de ska komma något bra på tvn som man kan kolla på, mamma har gjort grymt mycker chokladpudding, så de blir chokladpudding med bananer, grädde och strösel mums mums, sedan blir de nog lite Ostbågar också min favorit.

Nu ska jag läsa lite i en jättebra bok som jag har börjat läsa, boken heter "Lyssna till ditt hjärta, Tara " den är skriven av författaren Geraldine O´nell, mycket bra romantisk drama. Så om man gillar att läsa om lite olycklig kärlek så är den jättebra.

Nu blir de at chilla och mysa med hunden!

Nytt år, 2010 Here We Come

Ja då var de ett nytt år med nya möjligheter, de är mycket som händer detta året. Man ska gå på balen, ta studenten, få toppen betyg, söka till Komvux och komma in på någon utbildning, Sedan ska man oxå klara av att bo kvar i stan och klara sig själv helt och hållet. Detta är ett år man ser fram emot, att äntligen ta studenten och fylla 19 år och bli ännu ett år äldre, kanske få ett extra jobb så man tjänar in lite pengar. Mitt mål detta år är också att ta KÖRKORT innan studenten, så hoppas lite på de innan jag fyller i alla fall, borde ju ha fixat de då, ska i alla fall börja plugga Teori nu, Jocke har laddat ner ett program så jag kan träna teorin på datorn nu.

Ska ju som sakt läsa vidare efter gymnasiet om jag nu kommer in som jag hoppas, ska söka en tandsökterska linje, den utbildningen finns i Eskilstuna och nu även i Lindesberg, så skulle ju vara riktigt skönt om man kom in i Lindesberg, fast dom tar bara in 20 personen och man vet ju inte ännu hur många som söker så vi får väl som sagt se hur de blir med de där. Om jag inte kommer in i år kanske de blir att läsa någon annan kort kurs så länge i örebro och sedan jobba.

Igår kom jag hem till mamma efter ha spenderat en hel vecka med Jocke i örebro och bara mysigt, varit sjuk och haft de bra i en vecka. Har hunnit med mycket vi har badat bubbel pool, shoppat lite på mellandagsrean, Jocke har köpt en 40 tums LCD-tv med full HD eller nått sånt i alla fall, sen har jag slingat håret hos hans mamma men funderar på om jag i alla fall ska boka en tid hos frisören eftersom att jag fortfarande har värsta utväxten, så ska nog lägga in en mörk färg i utväxten och sedan göra massa slingor. Får se om jag ringer dit sen eller om mamma kan skjusa dit mig någon dag, har ju tänkt att kanske åka till örebro på Tisdag eftersom Johanna ville Spinna på onsdag.

Får se om man kan få mamma att skjusa in en till örebro då, för skulle vilja ha ett nytt bord i vardagsrummet eftersom att Mats hade sönder mitt när jag flyttade och dom lova mig ett nytt och har ännu inte fått någon. Sen vill jag ha en ny dammsugare eftersom den andra är cp så jag använder ju aldrig den.

Nu ska jag ta och kolla om man kan göra bloggen lite finare om de nu är möjligt=)

Kram kram

RSS 2.0