HALLOWEEN

Idag är de halloween och inte ska man fira de på något roligt sätt som man gjort de andra åren, de blir inget festande eller något annat. I stället så ska man sitta hemma mysa emd familjen och plugga sönder. Har varit tvungen att ha en hel plugg helg för att skriva klart på min samhällskunskaps uppsats som ska lämnas i på Tisdag.

Igår var Jocke ute på krogen kändes lite sådär att man inte kunde följa med, att han skulle få gå ut och ha kul medans jag skulle stanna hemma. plugga och ruttna sönder.

Snart så kommer Johanna hem och hon har med sig Marcus (hennes EX) som ska komma på besök och hälsa på familjen lite. Ska blir lite kul att träffa honom för de var ett tag sen eftersom han har legat i Lumpen i ett år nu.

De här är en sådan dag jag egentligen inte skulle behöva gå ut på krogen och festa sönder utan i stället ha en mysig inne kväll med Älsklingen och bara kolla på någon mysig eller skräk film, men inte får man göra de. Inge mys pys=(

 

Halloween är en mycket skräck afton och fast tror inte precis att de kommer bli några läskiga filmer ikväll utan med någon romantisk komedi:)

Nej nu ska jag fortsätta med uppsatsen, kolla in mitt Café på facebook och sedan äta kladdkaka med familjen.

 

Älskar min Joakim Östman<3


Fredag

Hejsan!

Tyvärr har de inte blivit så mycket skrivande denna vecka eftersom jag har åkt en tripp till Ullared i måndags och i Tisdags blev de en ute kväll med Brudarna.

I onsdags åkte jag hem till Älsklingen, vi har haft några super mysiga dagar och åkte därifrån idag=( eftersom jag måste åka hem till mamma i helgen och plugga. Så de blir inge Halloween party för mig inte.

I Onsdags följde jag med Jocke och kollade på hans Innebandy match i Odensbacken, tyvärr så är jag inte så intresserad så de blev lite långtråkigt men har var så duktig så. Sen har han blivit Uttagen att spela i Div 4 på söndag så är väl lite stolt över dig Älskling.

Idag blev de först en sväng till badhuset med mamma och elin och sedan åt vi gott ute på en resturang. Direkt när jag kom hem bänkade jag mig framför datorn för att köra slut spurten på religions rapporten och nu är den klar efter 11 sidor, den blev sjuk lång och är äntligen klar. Nu har jag bara en Uppsats att skriva som ska vara på universitets nivå som jag ska skriva på bara en helg, önska mig lycka till.

Nu är de bäst jag börja rulla mig neråt och kryper ner i soffan innan Idol börjar.

Imorgon kommer Johanna hem igen och hon har med sig Marcus som lite besök så man får träffa familjen efter ett bra tag, sen får han ju se de nya huset om ombyggnaden m.m.

Känns lite jobbigt att Älsklingen ska ut på krogen ikväll=( eftersom jag vet att hela Örebro kommer flörta med honom och han är bara min så tycker inte alls om de. Men men ska inte vara för sotis, men Älskar han så mycket så de är väl därför.

Nu ska jag sluta babbla, hörs mer i morgon och då får ni höra hur min underbara uppsats går.

PUSS

Söndag

Idag är de söndag, men ingen vanlig söndag eftersom de inte är någon skola i morgon så känns de som en fredag eller lördag. Idag har jag pluggat massa på min Religons rapport så jag kan stanna lite extra länge i Örebro i veckan och umgås med Älsklingen innan jag åker tillbaka till mamma nästa helg.

Ikväll har vi några program på schemat:

18.00 - 19.00 ONE TREE HILL
19.00 - 20.00 GOSSIP GIRL

Ska kolla på dom två serierna idag sen blir de nog att gå och lägga eftersom kl 03.00 i natt bär de av till ULLARED för att shoppa loss lite.

Denna vecka står detta på Schemat:

Måndag: ULLARED
Tisdag: Örebro, SATIN med brudarna
Onsdag: Mys med Älsklingen, kolla på hans innebandy match
Torsdag: Bada Jacuzzi
Fredag: Åka hem tidigt, Plugga
Lördag: Plugga
Söndag: Plugga, Åka hem


Nu ska jag chilla lite, kolla min farmville och café kanske, vi hörs

ÄNTLIGEN LOOOOOOV

Igår fick vi äntligen lov, hade först dansföreställningar hela dagen sen skrev jag ett omprov på 1700-talet. Efter de fick jag stressa hem för att packa alla mina saker jag skulle ha med hem till mamma och sedan stressa till Johanna på norr för att packa hennes saker och Agnes kattmat och massa för att sedan ta tåget 17.00 till Lindesberg.

Igår blev de mest en slapp kväll, vi köpte med oss en familje pizza, super kebab. Efter de blev de Idol, med mycket dricka chees doodels och massa godis. Tyckte inte precis om själva rock temat dom hade denna gång på Idol, roligare när dom har typ Pop.

Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat som vanligt skrivit massa på religions rapporten. Måste göra klart den och min uppsats på samhällskunskapet på lovet.

Sen natten till Måndag så åker Jag och hela min familj till ULLARED för att shoppa loss lite, ska bli rikigt kul var ca 2-3 år sen jag var där sist.

Imorgon natten till måndag kl 03.00 så byter vi till vinter tid har jag för mig att mammsen berättade förut så ni vet, så vi tjänar in en hel timmes sömn där eftersom vi ska åka kl 03.00 för att hinna dit i tid tills dom öppnar 07.00.

På tisdag åker jag tillbaka till Örebro för då blir de SATIN med brudarna, ska bli kul har ju aldrig varit där.

Nu ska jag njuta av loooooovet.

BYEBYE

Onsdag

Idag har jag fått jättemycket gjort, har skrivit klart min bokanalys på Oliver twist, har också skrivit klart min loggbok från förra veckan. Håller för tillfället på att tvätta all min tvätt. Sen har jag bättat med rena lakan i sängen, sen ska jag snart ta tag och diska lite och sedan blir de att plugga för mitt omprov.

Skolan är så himla jobbig för tillfället på fredag hade jag tänkt att jag skulle skriva omprov på 1700-talet kuhi & litteraturdelen, de är inte så stora områden så de är ganska skönt.

Blev lite besviken igår när vi fick tillbaka proven på Naturkunskapen för klarade inte de så måste göra omprov v.46 och precis den veckan har jag också Matte B prov på hela kapitlet och sedan Nationella i svenska B muntligt . Så de är mycket för tillfället och så har man massa andra prov, uppsatser och rapporter att skriva.

Ikväll har jag också Disco träning, förra träningen så hade min tränare nästan av ledbandet och läste på Facebook igår att hon hade hoppat med kryckor i trappan och halkat och stukat den andra foten så får se hur mycket hon kan göra ikväll om nu ens är där vet inget måste nog fråga Emma lite.

Nu ska jag gå och ta handom tvätten lite, måste ju få allt tvätta & städa klart innan jag åker hem i helgen eftersom jag ska vara hemma nästan hela lovet och måste ju ha rena kläder att klä på mig:)



Här är en väldigt Glad bild på mig och typ den nyaste jag har på mig tyvärr, tar inte så mycket kort nu för tillfället eftersom min kamera gick sönder för några månader sen och inte orkat köpa någon ny eller använda mobilen.

I morgon börjar vi inte fören halv ett, då ska vi repetera allt inför FN DAGEN som är på fredag, vi ska repetera Street dansen och Moderna dansen med kläder och allt. Sen kl två så har vi Deal L för musik inför Vårkonserten så då är de Möte i typ hundra år och vi måste sitta och lyssna på alla låtar folkt gett som förslag och sen lyssna på när dom berättar om varför dom tycker den ska vara med på denna konsert.

Förra året hade dom fått in över 80 st låtar dom skulle lyssna på, förra veckan sa vår lärare att dom bara hade fått in 6 st låtar så hoppas de har kommit in några flera men inte för många:)

Ska ta handomen  tvätten nu

BYEBYE

Tisdag



Sitter för tillfället och väntar på att Jocke ska komma hit, ska nog dans igenom balett solot nån gång och sedan hoppa in i duschen..



Alla vet vär vad Famville på facebook är och de blir man helt besatt av ju, men de är faktiskt roligt och är på level 7=)

215 dagar kvar till studenten



Nu börjar de sakta med säkert räcknas ned till studenten, dom börjar snacka om studentmössor, studentkryssningen som är den 17-18 april nästa år. Och snart måste jag nog beställa min student mössa, den ska i alla fall se ut såhär. Har bytt ut den fula tyg grejen till en metallkrok i stället och där bakstår de 2010 med strass stenar, lite coolare tycker jag.

Det är ett tunt lila band runt och lila strass stenar i metallkroken eftersom att Lila är Esteternas färg, jag kan bara tänka mig hur många som kommer ha Lila balklänningen sen bara för de är estet färgen;)

Nu ska jag ta och kolla lite på tv, börjar känna mig bättre i halsen nu också. Snart börjar ju också buffy och vampyrerna.

Måndag om en vecka ska jag och familjen åka till Gekås Ullared och shoppa lite, såg nu att v.44 när de är höst lov så öppnar dom en timme tidigare så då måste vi vara på plats innan 07.00, så blir att åka ner natten till måndag.

Nu blir de tv och mys

XOXO

Söndags mys



Ja då var hela helgen borta igen=( dagarna bara försvinner nånstans. Har fått ganska mycket skolarbete gjort och de är ju skönt, halva rapporten är nog nu skriven, så blir att skriva klart den på lovet och sedan göra min uppsats.

Idag åkte jag tåg från Frövi till Örebro, innan så var vi på nisses och letade efter något tyg som vi ska ha för att skärma av min säng i min lägenhet. Men de vi skulle ha var slut så vi får väl leta efter något annat.

Sitter nu här i min städare lägenhet, så himla skönt att ha de rent och snyggt så jag städade innan jag åkte hem till mamma. Nu så sitter jag och väntar på att Älsklingen ska komma hit för vi ska fira vår Tre månaders dag som är i dag den 18 oktober.

Idag står först Grey´s Anatomy på schemat och sedan One tree hill och Gossip girl som har säsongs premiär idag. Tyvärr så känner jag mig lite kraslig idag så får se om man orkar gå på utbildnings mässan i morgon eller om jag går direkt till S-blocket som börjar klockan 13.10. Vi får helt enkelt se hur jag gör:)

Helt sjukt har blivit helt besatt av Famville som man kan spela på Facebook och skapa en egen farm med kor, grisar och träd m.m. faktiskt ganska kul är på level 6 nu och började i fredags typ:) så tycker de är kul att spela de för en gångs skull, brukar hata spel!

Nej nu ska jag mysa lite, får se om jag ber Jocke kanske gå och köpa Chips eller nått sen för jag har ju faktiskt köpt drick och jag är lite smått sjuk och ligger i Pyjamas så kan ju inte gå nånstans;)

Nu är de TV-TIME

XOXO

Lördag och bara massa plugg=(

Usch nu har jag suttit hur länge som helst och skrivit på min rapport om Kristendomen och Islam. Så himla tråkigt faktiskt, jobbigt att sökta massa fakta och läsa hundra utdrag ur bibeln som man inte alls är intresserade av. För tillfället så sitter lilla syrran i rummet bredvid och spelar GH (Guitar Hero) medans jag håller på och pluggar. Mamma och Mats åkte nyss upp till Löa också för min morbror ska sko om Kicken (vår nya häst).

Snart så ska nog Jag och Elin lägga oss i varsin soffa, tända en brasa i kaminen och sedan titta på någon bra film tillsammans. Var ett tag sen bara hon och jag umgicks utan mamma eller någon annan av mina syskon. Så blir mys med en film och så.

Sen var de planerat att mina kusiner skulle komma över ikväll men de får vi se hur de blir, beror på hur snabbt allt går i Löa och när dom kommer hem och så.

LILLA SYRRAN & JAG

Elin & Jag

 

I morgon så har Jag och Älsklingen Tre månader, så de blir en liten pause och vilo dag när jag kommer tillbaka till Örebro. Får se om jag gör nån liten överaskning har inte riktigt bestämt mig ännu så vi får helt enkelt se hur de blir med de och tiden och allt.

Inför nästa vecka så har jag ganska mycket, ska skriva en Bokanalys på Oliwer Twist som ska lämnas in innan lovet. Sedan ska jag skriva omprov på Kuhi och Litteraturen på 1700-tals provet. Som tur är inte de så mycket förutom Konsten och sedan kortfattat om Bellman.

Sen så blir de självklart mycket repitioner inför FN dagen då vi ska dansa Street och Modernt i Aulan på fredagen. Vi har också Gambidag och vårkonsert möte denna vecka som kommer.

Som sagt så är de mycket plugg nu och de blir inte bättre på lovet heller för då måste jag sitta och skriva klart min uppsats och min rapport. Sen måndag den 26:e okt åker jag och hela familjen till Ullared, sen på Tisdagen ska nog jag och brudarna gå ut till Satin för där har jag inte varit ännu.


Ser inte ut att bli någon UTGÅNG på Halloween eftersom Frimis skulle inte ha nå speciellt utan ska ha salsavecka, sen finns de inte så mycket andra ställen. Så får se om de blir att mysa med Älsklingen i stället.

Nej nu ska jag plugga lite mer så jag kan krypa ner i soffan snart.

Vi hörs Puss & Kram

 


Äntligen fredag



Här har ni en bild på min lilla syster som permenta håret lockigt igår, blev riktigt bra faktiskt!

Nu sitter man här ska nog snart hoppa in i duschen innan snabbt och sedan fixa i ordning mig för att sedan möta Sofie vid Mc Donals för att ta en glass och sedan gå till vårt projektarbete.

Ikväll blir de att åka hem till mamma i Lindesberg kommer bli super mysigt som vanligt, hoppas mamma och dom kommer in eftersom de regnar och vi orkar inte åka buss varken Elin eller Jag.

Ska dra in i duschen nu så jag hinner med bussen
PUSS

Torsdag en dag kvar till fredag!



Ikväll blir de FAME med Älsklingen, Lilla syrran, Stora syrran och Dennis

DANS DANS DANS

Mina onsdagar är en riktig dansdag, först så börjar den med en Balett klass på morgonen med min balett lärare Svetlana, Sedan efter de har vi en mycket kort rast och sedan ska vi arbete med våra balett solon i två timmar som ska vara klara nästa vecka. Är typ redan klar med mitt solo så de är ju faktiskt bra.

Efter de åkte jag hem, städare lite och skura golven så nu är det rent, sen blev de att också ta handom all disk. Efter de så la jag mig i min mycket sköna säng och läste ca 25 sidor i min bok Oliver Twist, ska läsa ut den idag innan dansen så jag kan börja skriva på den i morgon!

Kl 20.00 så börjar min Disco träningen, tyvärr så är min cykel paj så kan ju tyvärr inte cykla till träningen. Hade underlättat så mycket om den inte var paj eftersom är en liten bit. Istället måste jag gå och missa jättemycket på Grey´s Anatomy som börjar precis när min träning slutar.

I morgon efter skolan så blir de bara hem och duscha, fixa i ordningen sig och sedan möta upp Älsklingen, Elin, Johanna och Dennis för att se filmen Fame på bio. Reserverad biljetterna idag så vi sitter högst upp!

Ska ta och läsa min bok lite nu, hörs i morgon



MIN ÄLSKLING<3

DANS DANS DANS

Mina onsdagar är en riktig dansdag, först så börjar den med en Balett klass på morgonen med min balett lärare Svetlana, Sedan efter de har vi en mycket kort rast och sedan ska vi arbete med våra balett solon i två timmar som ska vara klara nästa vecka. Är typ redan klar med mitt solo så de är ju faktiskt bra.

Efter de åkte jag hem, städare lite och skura golven så nu är det rent, sen blev de att också ta handom all disk. Efter de så la jag mig i min mycket sköna säng och läste ca 25 sidor i min bok Oliver Twist, ska läsa ut den idag innan dansen så jag kan börja skriva på den i morgon!

Kl 20.00 så börjar min Disco träningen, tyvärr så är min cykel paj så kan ju tyvärr inte cykla till träningen. Hade underlättat så mycket om den inte var paj eftersom är en liten bit. Istället måste jag gå och missa jättemycket på Grey´s Anatomy som börjar precis när min träning slutar.

I morgon efter skolan så blir de bara hem och duscha, fixa i ordningen sig och sedan möta upp Älsklingen, Elin, Johanna och Dennis för att se filmen Fame på bio. Reserverad biljetterna idag så vi sitter högst upp!

Ska ta och läsa min bok lite nu, hörs i morgon



MIN ÄLSKLING<3

Tisdag

I morse började vi lite senare eftersom vi skulle ha prov på Naturkunskap B och de gick väl sådär, så himla mycket hon skulle ta med och visa saker hade man glömt bort. Som om man minns alla labbar man har gjort? eller t.ex. varför reser sig blommorna när man vattnar dom? hur ska jag kunna komma ihåg nått sånt hon bara sagt en gång typ. Aja får hoppas på de bästa, om de gick dåligt kanske man kan göra om en del, för de handla om lite olika saker ju.

Sen efter de blev de är grymt långt hål timme på väntan att vi skulle ha Religionskunskap A som är så himla kul, NOT. Aja som tur var så hade jag inga mer lektioner efter Religionen så kunde åka hem och läsa ut min bok. Har typ bara ca 20 sidor kvar att läsa i boken de går sakta men säkert. Ska börja skriva bokanalysen i morgon tror jag.

Nu sitter jag faktiskt och väntar på att Älsklingen ska höra av sig för han håller på med sitt projekt arbete och vill att han ska bli klar snart så han kan komma hit och mysa med mig :( Känner mig lite ensam nu faktiskit.

Blir nog en skön och varm dusch nu och sedan krypa ner i sängen för att läsa ut boken och invänta Älsklingen(A)



Den här bilden som Jag och Elin tog när vi var i Turkiet är så himla gulliga:) Saknar verkligen värmen och vill åka utomlands nu igen :( fusk att syrran snart ska utomlands igen faktiskt. Men nästa resa blir nog tillsammans med min Älskling.

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK

MYSKVÄLL IKVÄLL(A)

MÅNDAG=/

 

Här har vi en mycket glad Josefine från i Lördags!

Nu har jag Religionkunskap A och vi ska egentligen jobba på rapporten med orka de, snart är de lunch och de är min favorit mat fisk och kallsås;)

Efterskolan ska jag rå plugga Naturkunska B=( usch ingen höjdare, hoppas verkligen Älsklingen kommer till mig ikväll så de blir mys.

Skulle vilja gå på Bio i veckan FAME, får se om JOCKE eller JOHANNA kanske vill gå.

Nyss när jag läste syrrans blogg såg jag att de tyvärr inte blir någon IDOL FINAL=( gråter, men tydligen så ska vi kanske till Ullared v.44 när vi har lov. De är ju alltid något de.

Ska plugga nu XOXO


SÖNDAG=(

Elin & Jag

 

Idag är de sista dagen med familjen för denna helg=( tyvärr så har helgen mest beståt av massa PLUGG!

Igår var vi hemma hos mina kusiner för att fira Melinda som fyllt 16 år. Blev väldigt god smörgåstårta och massa fika och dricka till detta. Vart ganska trångt eftersom vi var ca 20 personer i min mosters lilla hus! men de gick hyfsat bra ändå, vi satt och börja planera IDOL FINALEN som äger rum 11 December på Ericsson Glob!   varken mamma eller min moster vill åka bil och köra i sthlm eftersom de är mycket trafik där m.m. Så vi tänkte ta en Shopping buss upp på morgonen sen shoppa och sedan blir de IDOL. Men idol slutar ju inte fören ca 24.00 på kvällen och då går de inga bussar hem. Så vi kollade om de gick några på morgonen med Swebus express som man kan åka med. Fast då blir de ju att man får övernatta på Hotell och de är ju alltid trevligt.


Nu på morgonen har mesta tiden gått åt till att leta fakta till uppsatsen, skriva frågeställningar, bakgrund, inledning, metod m.m. Jobbigt att hålla på och skriva en dum uppsats som ska vara på Universitets nivå, men som tur har man en mamma som är utbildad lärare och skrivit många uppsatser själv som kan hjälpa en och ge massa tips.


Fick ett till täcke av mamma så Jocke slipper bli utan när han sover hos mig, för jag tar alltid täcket på kvällarna så Jocke brukar sova med mitt tunna och fina överkast, hihi. Men nu hittade mamma nå gammalt täcke som hon inte använder som vi kunde ta så Jocke slipper vara utan.


Snart blir de väl att åka hem då:( vi ska nog hämta upp Jocke när vi åker hem till Örebro så han slipper åka buss, men jag måste ju plugga lite Naturkunskap B innan vi ska mysa i soffan så då får han väl vara tyst eller sova eller något annat. Han har ju inga problem med att sova när som helst, så de blir nog inga problem.

 

Ska umgås med famljen nu vi hörs XOXO


Lördag

Nu sitter man här på sin Lördag och pluggar sönder=( ska precis börja skriva på min uppsats inom Samhällskunskap B som ska vara inlämnat om några veckor men den ska vara jättestor och på universitets nivå så börjar skriva redan nu. Sedan så går ja in på Rapporten vi ska skriva inom religion, vi ska jämnföra två religioner och jag har Kristendomen och Islam. Religion är ju inte riktigt min grej så vi får se hur de går med allt med kyrkan, bibeln, kroanen m.m. Efter detta blir de att gå rakt över till att plugga inför mitt Naturkunskaps B prov som jag har nu på tisdag. Jo de är fullt upp som ni märker och därför har jag valt att åka hem till mammsen och plugga denna helt och umgås lite med familjen.

Ikväll blir de att åka på kalas eftersom min kusin Melinda fyller 16 år idag, grattis. Så de blir att träffa släkten och kusinerna som jag kanske inte har träffat på över en månad. Så blir de Smörgås tårta har jag hört och de tycket jag väldigt mycket om. Sen blir de nog vanlig tårta också så man kommer bli grymt tjock tror jag.

Snart kommer Johanna min stora syster hit också, de blir de hemma helg för henne också. Skönt att ha hela familjen samlad även om min bror inte är här..

Lite jobbigt att vara hemma när dom håller på att bygga ut huset för man vaknar typ halv 10 på en helg för att de håller på utanför ens fönster lite irriterande menmen.

Saknar min Älskling så himla mycket, han fick tyvärr inte följa med i helgen eftersom jag måste plugga. Men de var väl tur de för då hade hans kompisar DÖDAT honom. Eftersom idag spelar Danmark-Sverige, de betyder att dom ska vara hemma hos han mamma och kolla på matchen på projektorn och dricka massa öl. Så lika bra att vi inte var med varandra i helgen men saknar han grymt så mycket i alla fall<3



ÄLSKAR DIG

TRÄNING

Snart ska jag börja gå till dansen, min cykel är ju paj så kan tyvärr inte cykla till träningen:( ska träna DISCO DANS, ska bli kul. Efter träningen ska jag gå hem ensam i mörkret eftersom min cykelär TRASIG! men Jocke ska sova hos mig så vi möts väl vid Järntorget och går hem tillsammans.

Sen blir de myspys och somna tillsammans!

Hörs mer i morgon

SAKNAR SAKNAR SAKNAR




LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

Åh saknar min Älskling så himla mycket träffar han alldeles för lite nu förtiden när jag har mycket i skolan och han har sin dumma praktik och aldrig har tid för mig. Nu sitter man här ensam inlindad i täcket och har tända ljus överallt och super mysigt. Men problemet är väl att man är ensam=(

Att man inte har sin kärlek här och kan mysa med en, hoppas han kan komma hit i morgon efter sin praktik eller efter sin träningen för måste träffa honom innan jag dör! saknar han alldeles för mycket så de går knappt att beskriva. ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET<3

Josefine Östman <3 Joakim Östman

HMM ja de låter ganska bra faktiskt ;) skulle inte vara helt fel<3

I morgon ska vi disskutera STUDENTKRYSSNING på klassrådet, studentkryssningen är den 17-18 April 2010. Kommer nog bli grymt kul, försöker peppa Älsklingen lite och säga till han att han måste prata med sina kompisar så dom inte missar de så finns de inga platser kvar när dom väl har fått för sig att dom ska med på Kryssningen.

Kryssningen går till ÅBO och de är en 23 timmars kryssning, så 23 timmars PARTY. Kommer nog inte bli mycket sömn så man behöver ju knappast någon dyr hytt, utan blir nog nått billigt.


Ska kolla på Ugly Betty snart.

Vi hörs ha en mysig kväll

XOXO

Balett Solo

Nu sitter jag och chillar för tillfället kollar lite på Gossip Girl innan jag ska jobba lite mer mitt balett solo. Ett av våra dansämnen i skolan heter Mask & Kostym och de är en 100 poängs kurs. Har valt att göra ett ganska kalssiskt balett solo och ska vara en prima ballerina.

Har valt en av låtarna ur Anastasia som jag tycker väldigt mycket om, har gjort ganska mycket av mitt balett solo och ska göra mina armrörelser som jag ska ha i början idag. Och då har jag gjort ca 1,45 minuter av mitt balett solo och solot ska vara ca 2 minuter bara.



Balett är något nytt för mig kan man säga, hade aldrig dansat de förut fören vi hade de första gången i ettan. Har nu dansat balett i ca två år och inne på mitt tredje år. Man börjar känna att de man förstår sig på de mer och mer, man får känslan mer in i kroppen än när man stod där i ettan och var så himla liten och rädd.

http://www.youtube.com/watch?v=XgQ5s5AHQBs

Detta är den låten jag har valt till mitt balett solo och hoppas ni tycker om den lika mycket som jag.


Nu ska jag nog kolla lite på tv och sedan göra mina armrörelser.
Ikväll börjar Ugly Betty igen och sedan efter de är de Desperate Housewife.

Hörs senare Puss


Naturkunskap B=(

Usch min morgon har nog varit hemsk, vaknade super trött och sur i morse men tog mig upp och pallade mig in i duschen. Sen var jag så himla seg att fixa mig så klockan blev mycket och jag blev super stressad. Sen när jag väl hade gått var klockan super mycket och när jag hade gått ca 200 meter så märkte jag att jag hade glömt mitt BUSSKORT fick ju panik och började stressa mig hem igen för att hämta de. Sen stress gå till Järnvägsgatan och trodde verkligen att jag skulle missa bussen. men precis när jag kom fram så kom bussen(Y) snacka om tur.

Vi har nu Naturkunskap B och då ska vi skriva en LABB RAPPORT om hur vi fick fram DNA i Kiwi, ingen höjdare precis. Sen efter de har vi prov i Religion på KRISTENDOMEN usch usch. Sen har jag bara en timmes matte sen slutare jag och ska hem.

Sen ska jag hem och gotta mig med Kakor och Choklad. LÄNGTAR!!

XOXO


Ännu en Måndag

Ja då var de måndag igen och de betyder skola! var grymt seg i morse men tog mig upp ur sängen och hoppade in i duschen. Sen bar de av till Järnvägsgatan där jag brukar gå på bussen. Morgonen började med ca en halv timmes Samhällskunskap B och sedan blev de ett långt och dryt hål. Sen fortsätta de med Religion och en föreläsning om hela Islam. Efter de blev de är mycket god lunch innan matten började. Sen efter matten var de bara 3 timmar S-block sen slutade jag äntligen.

De blev först att ta 16 från skolan till järntorget sen byta till 11an som går till Hovsta. Så åkte hem till Älsklingen en liten stund, fick sällskap av Emilia på bussen är så himla drygt att åka den bussen själv för känns som man sitter där i en evighet. Sen hann jag nästan bara komma hem till Älsklingen och hann precis börja gosa så ringde Eklöf och sa att han skulle med på träningen 18.30 för något dumt möte. Så blev ju inte så mycket mer mys än så.


Sen bara för jag är så himla snäll så beställde vi ett Comviq kontant kort till mig så Jocke kan ringa och smsa mig gratis och slippa fylla på sin mobil hela tiden. Då kanske vi äntligen kan börja prata i telefon, för har ju inte gått så bra med de nu precis eftersom han bara klagar att de är så himla dyrt. Vi kanske max har pratat i några sekunder nån gång då och då när han varit tvungen att ringa;)

Men nu har man snart Comviq och måste släppa runt på två mobiler(Y) Jippi


Något positivt med denna skoldag var att min lärare har skjutit upp datumet för inlämning av uppsatsen, så nu har man två veckor till att skriva på. Känns faktiskt ganska skönt tycker jag och då behöver man inte vara lika stressad, vi kanske skulle skjuta på rapporten en veckan också eftersom vi haft så lite lektions tid.

Nej nu måste jag fortsätta plugga religion och Kristendomen eftersom vi har ett "förhör" i morgon som man egentligen kunde säga prov för de är ju ett prov egentligen. Men han kallar de hela tiden förhör.

Imorgon har jag inget Iv-val heller så slutar 12.50 hihi ganska skönt så då blir de hem slappa lite och fixa balettsolot!

Ska plugga nu hade se så bra

XOXO

Myskväll

Sitter och smsar med Älsklingen, så himla roligt när han skriver "bloggar du?". Bloggade inte precis denna sekunden men eftersom han fråga så kan jag väl lika gärna göra de igen ;)

Haha snart började One Tree Hill och hade laddat upp med godis, kakor och Cola:) så himla gott att unna sig lite en söndag kväll som denna efter ha slösat bort hela dagen på massa onödigt plugg.

Saknar Älsklingen så himla mycket:( han åkte tidigt i morse för någon innebandy match. Sen kommer vi inte hinna ses så mycket fram över eftersom jävla skit skolan ger mig så mycket läxor och prov så har inte tid att träffa honom eller någon annan.

Önskade du var här med mig och myste med mig, vi brukar alltid göra de på söndagar=( kolla på One Tree Hill som du redan har sett alla avsnitt och sedan fortsätta med alla program jag älskar och du hatar<3 du är så himla underbar och Älskar dig så himla mycket du är mitt allt babe<3




KÄRLEK

PLUGG=(

Helt sjuk hur mycket jag har i skolan nu går knappt att beskriva kommer ju gå under innan lovet ens har börjat. Nu för tillfället sitter jag och läser på om Kristendomen för vi har ett "Förhör" på tisdag men förhör är ju bara ett mildare ord för prov. Så ännu ett prov i Religion och man måste ju göra ganska bra på de eftersom jag fick VG på mitt förra prov. Sen har jag ju tusen andra saker jag ska hinna med denna vecka.

Saker att göra innan lovet:

- Förhör Kristendomen
- Lämna in Mask & kostym
- Bokredovisning
- Rapportskrivning/religon
- Naturkunskap B prov
- Bokanalys
- Uppsats skriven på universitets nivå( Samhällskunskap B)
- Göra klar balett solot

Det är allt plugg jag har nu innan lovet och de är hur mycket som helst och man börjar ju undra hur ska man hinna med allt egentligen. Har knappt börjat med något av de, har precis valt ämne jag ska skriva om till min Uppsats och fixat frågeställningar och syfte men är ju hur mycket kvar som helst att göra. All min lediga tid kommer gå åt till att plugga nu. Kommer inte hinna träffa kompisar eller min pojkvän typ alls. För kommer vara så upptagen med att plugga till prov och skriva uppsatser och rapporter.

Lärarna vill ju verkligen ta död på en tror jag, sen så har vi dansuppvisningar innan lovet och så de blir att repitera massa och de tar ju tid av en också att komma ihåg massa korografier.

Nej nu ska jag fortsätta läsa om Jesus och Kristendomen, så himla kul jag som inte är kristen och typ hatar kyrkan och allt som hör där till.

kl 18.00 One Tree Hill
kl 19.00 Priviligde

Dom programen ska jag också hinna se för de är mina favorit program.

Ne nu blir de plugg vi hörs, Puss

Fredag

ÄNTLIGEN FREDAG! så himla skönt med fredag för de betyder helg, ikväll ska vi först på en förfest över Liquid för Therese min danspartner har fyllt år så ska fira henne en snabbis inna Jag, Jocke och Emilia drar vidare hem till Pragge som bor mitt emot Frimis för att förfesta lite där också innan de bär av till Frimis där vi ska spendera kvällen/natten. Idag kommer de en grym DJ och Burn kommer vara där och dela ut massa Burn gratis och de blir säkert jättebra.

Hinner inte skriva mer nu för ska vila och sedan fixa i ordning.

Ha en toppen Fredag!

Nya stadsbussar mycket intressant

Nya stadsbussar

Äntligen! Bussar som kör på gräsmattor.

Nu gör vi världen lite bättre. Den första oktober byter vi ut våra gamla dieselbussar och inför ett nytt, miljövänligt, system där bussarna går på gräs, gröna potatisar, majs, havre och det du själv spolar ner i toaletten. Allting  rötas och blir till bränsle. Hur smart som helst!

Genom att bara tanka bussarna med biogas minskar vi koldioxidutsläppen radikalt och sänker växthuseffekten maximalt. Renare luft och mycket trevligare stadsmiljö är bra för dig och mycket bussigare mot miljön.

Åk kollektivt. En enkel resa till ett bättre klimat, bättre luft och vår gemensamma framtid.

Eftersom biogasproduktionen (som kan liknas vid att jäsa en deg) vid den nybyggda anläggningen i Atle inte har full kapacitet från början, kommer de nya stadsbussarna behöva ett tillskott av naturgas inledningsvis och som reserv framöver. Biogas är idag tyvärr en bristvara, därför använder vi naturgas som reservlösning. Naturgas är dock ett betydligt bättre drivmedel än diesel, särskilt ur hälsosynpunkt. Vårt mål är givetvis att stadsbussarna alltid ska köra på biogas. De som tankar vid biogasmackarna kör som tidigare på ren biogas från avloppsverket.

 

Idag invigdes dom nya lila stadsbussarna och tycker att de är bra att dom ska sluta med kontanter på bussarna för att undvika köer, men nu ska dom börja ta kreditkort på bussarna så de tar ännu längre tid, var de smart tänkt? Tycker färgen är fin men lite ovant eftersom man har haft blåa bussar hela livet.

Dom nya lilla bussarna

Nytt linjenät i vår

Den första april 2010 tas ett nytt linjenät för stadsbussarna i bruk. En ännu bättre tidtabell och bättre linjesträckningar kommer att göra att det enklare och snabbare för örebroarna att åka kollektivt. I god tid innan linjestarten kommer vi informera bussresenärerna om vilka förändringar detta innebär.

Nu får vi se om de blir nå bättre linjer och buss tider nästa år, blir säkert sämre än vad de redan är skulle inte förvåna mig för fem öre.

 

 


 

Nog om stadsbussarna, Sofie drog nyss efter vi har hållt på att göra de sista detaljerna inför vårt projektarbete. I morgon är första gången vi ska dansa/leka med barnen och vi planerade idag alla låtar och vad barnen ska få göra i varje låt. Kommer bli mycket intressant och hoppas dom förstår.

Nu så ska jag laga lite mat blir något lite lyxigare, fläskfilé Pommes och Bearneissås eftersom i morgon kommer man inte ha tid att laga sån mat så då får de bli något enkelt eftersom man ska hinna fixa i ordning sig och sedan dra på för fest innan krogen.

 

Väntar också på att Jocke ska komma hit, han håller på och jobbar på sitt projektarbete med kimmy och hans pappa. Hoppas dom inte håller på för länge för saknar han så himla mycket och hoppas han kommer hit snart innan jag längtar ihjäl mig=)

Så de blir myspys i kväll med lite Ghost Wispher hela kvällen sen somna skönt:)

 

Hörs kanske en sväng i morgon innan utgång!

XOXO


RSS 2.0